IFS Level 1 2024

I foråret 2024 afholder IFS Training UK sammen med Peter Legård Nielsen IFS Level 1 uddannelsen på NOR Health House i København.

Du kan downloade folderen med alle de praktiske detaljer om uddannelsen HER. Den inkluderer træningsdatoer, information om mødestedet, hvordan deltagerne vil blive valgt til træningen, samt IFS UK’s vilkår og betingelser og oplysninger om privatliv. Du skal angive, at du har læst og accepterer IFS UK vilkår og betingelser og fortrolighedsoplysninger, når du ansøger: IFS UK vilkår og betingelser og fortrolighedsoplysninger.

Hvis du ønsker at ansøge om at deltage i uddannelsen, skal du klikke på følgende link og udfylde ansøgningsskemaet på engelsk: Ansøgningsskema.

Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på email: info@selv-til-del.dk

Du kan søge om at komme på uddannelsen fra den 28. august og frem til den 20. september 2023. Kort herefter vil du modtage en e-mail med information, om du er optaget på uddannelsen. Du hører også fra os, hvis du ikke har fået en plads på uddannelsen.

Prisen for hele uddannelsen er £4150 (dette inkluderer £50 for te/kaffe/forfriskninger). Et ikke-refunderbart depositum på £600 (eller fuld pris) skal betales inden for 10 dage efter, at du er blevet optaget på uddannelsen for at sikre din plads. Den resterende betaling på £3550 skal betales den 25. januar 2024. Den resterende betaling på £3550 kan ikke refunderes efter den 25. januar 2024. Når du er blevet optaget på uddannelsen, vil du få tilsendt detaljer om, hvordan du betaler.

Med venlig hilsen,
Peter Legård Nielsen
email: info@selv-til-del.dk
www.selv-til-del.dk
www.alle-dele-er-velkomne.dk